Ninica Zajček Saga Copenhagen® Cream

16,00 26,67

-40% Off

Ninica Zajček bo postala malčkov najboljši zaveznik in sopotnik. Pri danski blagovni znamki Saga Copenhagen® stavijo na preprostost, čistost in večen dizajn.

Na zalogi

Koda: 1372 Kategorija: , , Znamka:

Opis

Ninica za dojenčka Zajček Cream je izdelana iz skrbno česanega in 100% organskega bombaža, s polnilom za ušeska iz recikliranega poliestra.

Obenem je ninica zelo uporabna. Dvoslojni mehek bombaž se lahko hitro spremeni v krpico za brisanje sline. Nežni dolgi uhlji pa preživijo še tako močno grizenje prvih zobkov. Njena posebnost je tudi držalo za dudo, da boste vedno vedeli, kje se nahaja.

Ninica je prijazna do občutljive novorojenčkove kože in idealna za darilo ob rojstvu. Na voljo v različnih barvnih odtenkih.

Izdelki z etiketo “Tree Nation” – Kljub temu, da danska blagovna znamka Saga Copenhagen® za svoje izdelke uporablja zgolj visokokavostne materiale z GOTS in OEKO-TEX® certifikati, gre v skrbi za naš planet še dlje. Kako? Z vsakim nakupom prispevate k posaditvi dreves na območju Nikaragve, Kolumbije, Madagaskarja in države Niger. Le skupaj lahko ozelenimo naš planet za naše malčke, kot je bil že nekoč.

Lastnosti

Barva: Naravno bela
Dimenzije: 40 x 40 cm
Material: 100% organski bombaž, polnilo 100% recikliran poliester (uhlji)
Certifikati: Organski bombaž GOTS (CU 1001165)

Vzdrževanje

Program za nežno pranje 30°C

Ninica Zajček Saga Copenhagen® Cream

16,00 26,67

Na zalogi