Načini plačila

V spletni trgovini TITIN lahko plačilo poravnate na naslednje načine:

  • Plačilo po predračunu (nakazilo na transakcijski račun TITIN)

Kupec, ki izbere to možnost plačila, bo ob potrditvi naročila na izbran e-mail naslov prejel predračun. Predračun je potrebno plačati v dveh (2) delovnih dneh od oddaje naročila in sicer na poslovni račun ponudnika TITIN d.o.o., Lepa cesta 21, 6320 Portorož, odprt pri Delavska Hranilnica d.d., IBAN: SI56 6100 0002 5041 867  SWIFT/BIC: HDELSI22.

Plačilo kupec izvede v svoji spletni banki, mobilni banki ali na bančnem okencu, kjer izpolni UPN nalog. Podatke iz predračuna je potrebno natančno prepisati in pri tem biti pozoren, da so vsi podatki pravilno vnešeni. Šteje se, da je plačilo izvedeno, ko je celoten znesek nakupa viden na transakcijskem računu spletne trgovine TITIN. Po prejemu celotnega zneska nakupa bodo izbrani izdelki odpremljeni.

Po poteku roka za plačilo predračuna, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke in je prost vseh obveznosti in naslova pogodbe.

  • Plačilo preko spleta s plačilnimi karticami 

Spletna trgovina TITIN omogoča plačevanje z naslednjimi plačilnimi karticami:

  • VISA
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay

Plačilo se izvede s plačilnimi karticami preko plačilnega sistema STRIPE. V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ki jih sistem od vas zahteva, in jih natančno preverite preden zaključite plačilo.

  • Plačilo preko plačilnega sistema PAYPAL

Plačilo s PayPal-om ali plačilo s plačilnimi karticami preko PayPal plačilnega sistema omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti PayPal uporabniškega računa. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

Paypal naslov spletne trgovine TITIN se glasi: hello@titin.si

  • Plačilo ob povzetju

Plačilo ob prevzemu paketa je mogoče z gotovino ali s plačilno kartico.

Z gotovino lahko plačate neposredno pri dostavljalcu pošiljk ali v poslovalnicah Pošte Slovenije. V kolikor želite plačati s plačilno kartico neposredno pri kurirju, preverite, ali je ta način plačila mogoč, saj vsi kurirji Pošte Slovenije ne sprejemajo plačila s plačilnimi karticami. Če kurir Pošte Slovenije razpolaga s POS terminalom, je plačilo mogoče izvesti z naslednjimi plačilnimi karticami: Mastercard, Maestro, Visa, Karanta, Diners (tudi na obroke). V poslovalnicah Pošte Slovenije je mogoče plačati z gotovino ali plačilnimi karticami, medtem ko je plačilo na paketomatih Pošte Slovenije mogoče le s plačilnimi karticami.

V primeru, da kupec izbere način plačila po povzetju, se vam ob oddaji naročila v spletni trgovini TITIN dodatno zaračuna strošek 2,00 EUR.

Več o brezskrbnem prevzemu paketov s plačilom odkupnine preko pos terminala si lahko preberete tukaj.

Podrobnejše informacije glede načinov plačila so opredeljene v Splošnih pogojih poslovanja družbe TITIN d.o.o.