Aktivnostne igrače

 • -15% Off
  16,96 19,95

  Zajček čuvaj! Tega mehkega in prikupnega prijatelja preprosto pričvrstite na zibelko ali voziček in postal bo nepogrešljiv zaveznik vašega malčka. Hkrati spodbuja dojenčkove čute, saj njegova ušeska šumijo, glavica pa predstavlja klasično ropotuljico.

  Dodaj v košarico
 • -15% Off
  16,96 19,95

  Čuvaj Miškolin! Tega mehkega in prikupnega prijatelja preprosto pričvrstite na zibelko ali voziček in postal bo nepogrešljiv zaveznik vašega malčka. Hkrati spodbuja dojenčkove čute, saj njegova ušeska šumijo, glavica pa predstavlja klasično ropotuljico.

  Dodaj v košarico
 • Razprodano Ni na zalogi
  76,46 89,95

  Lesen igralni center Star s prikupnimi mehkimi igračkami iz 100% organskega bombaža. Aktivnostni center je nepogrešljiv del otroške sobe ali ostalih bivalnih prostorov. V njem se bo novorojenček igral in raziskoval ure in ure.

  Beri dalje
 • Razprodano Ni na zalogi
  76,46 89,95

  Lesen igralni center Forest s prikupnimi mehkimi igračkami iz 100% organskega bombaža. Aktivnostni center je nepogrešljiv del otroške sobe ali ostalih bivalnih prostorov. V njem se bo novorojenček igral in raziskoval ure in ure.

  Beri dalje
 • Razprodano Ni na zalogi
  28,01 32,95

  S to aktivnostno igračko za voziček bodo sprehodi za vašega malčka še bolj zabavni in nepozabni. Igrača za otroški voziček Bunny & Carrot se lahko namesti tudi na lupinico, otroški sedež v avtomobilu, nad previjalno mizo ali posteljico.

  Beri dalje
 • -15% Off
  28,01 32,95

  S to aktivnostno igračo za otroški voziček Star & Moon bodo sprehodi za vašega malčka še bolj zabavni in nepozabni. Obešanka se lahko namesti tudi na lupinico, otroški sedež v avtomobilu, nad previjalno mizo ali posteljico.

  Dodaj v košarico