Ninica Goska Saga Copenhagen® Silver Grey

20,02 33,37

-40% Off

Ta prikupna Goska bo že prvi dan postala malčkov najboljši zaveznik in sopotnik. Pri danski blagovni znamki Saga Copenhagen® stavijo na preprostost, čistost in večen dizajn.

Na zalogi

Koda: 1379 Kategorija: , , Znamka:

Opis

Ninica za dojenčka Goska Silver Grey je izdelana iz skrbno česanega in 100% organskega bombaža. Polnilo za glavo goske je iz recikliranega poliestra.

Obenem je ninica zelo uporabna. Dvoslojni mehek bombaž se lahko hitro spremeni v krpico za brisanje sline. Glava je zasnovana tako, da jo malček enostano pestuje, objema, grizlja in raziskuje. Njena posebnost je tudi držalo za dudo, da boste vedno vedeli, kje se nahaja.

Ninica je prijazna do občutljive novorojenčkove kože in idealna za darilo ob rojstvu. Na voljo v različnih barvnih odtenkih.

Izdelki z etiketo “Tree Nation” – Kljub temu, da danska blagovna znamka Saga Copenhagen® za svoje izdelke uporablja zgolj visokokavostne materiale z GOTS in OEKO-TEX® certifikati, gre v skrbi za naš planet še dlje. Kako? Z vsakim nakupom prispevate k posaditvi dreves na območju Nikaragve, Kolumbije, Madagaskarja in države Niger. Le skupaj lahko ozelenimo naš planet za naše malčke, kot je bil že nekoč.

Lastnosti

Barva: Siva
Dimenzije: 44 x 46 cm
Material: 100% organski bombaž, polnilo 100% recikliran poliester (glava)
Certifikati: Organski bombaž GOTS (CU 1001165)

Vzdrževanje

Program za nežno pranje 30°C

Ninica Goska Saga Copenhagen® Silver Grey

20,02 33,37

Na zalogi