TITIN

Trgovina s konceptom za najmlajše.
Za vas skrbno izbiramo znamke, ki vam bodo prirastle k srcu.
Otroška trgovina s konceptom

Titin je trgovina s konceptom za najmlajše. Za vas skrbno izbiramo znamke, ki vam bodo prirastle k srcu. Stavimo na preverjeno kakovost, okolju prijazne materiale in trendovske izdelke, ki na stežaj odpirajo vrata v svet otroške iskrivosti.

To je svet barv, fantazij in pustolovščin. Kot mora biti vsako otroštvo. Malčkom ponujamo le najboljše že na samem začetku. Mehak dotik, naravne materiale, čistost in minimalizem. Kar je dobro za nežno otroško kožo, je dobro za naš planet.

TITIN
Treat your inner child.

Organsko
je carsko

 

Znamke, ki jih ponujamo, so okolju prijazne in temeljijo na naravnih materialih. Obožujemo svet udobja, igrivosti in svobode. Brez nevarnih barvil, toksinov in pesticidov.

Kvaliteta,
ne kvantiteta

 

Izdelki, ki nam zlezejo pod kožo, morajo v prvi vrsti odražati vrhunsko kakovost. Samo tako lahko naše stranke kupujejo odgovorno. Ne zgolj za eno sezono, temveč za več generacij.

Samo pravično
ni krivično

 

Stavimo na spoštovanje, pravičnost, transparentnost in enakopravnost vseh vpletenih v procesu dobavne verige, ki sega vse do končnega kupca.

Fajn dizajn

 

Moda, stil in dizajn, ki gresta z roko v roki z udobjem, je naš moto. Neskončna svoboda gibanja, drzni motivi, barve in brezčasen dizajn, so tisto kar iščemo na trgu.

ZNAMKE

Izbiramo najboljše

K srcu nam prirastejo le najboljši.
Družina znamk, ki jih ponujamo,
pa raste in raste.

Naj vaši malčki rastejo z nami!

Izkoristi 10% popust ob prijavi na TITINews